Välkommen till MediQuality

Ett samlat varumärke med högkvalitativa sjukhusprodukter med fokus på intern sjukhuslogistik.

Vi är MediQuality

MediQuality är en del av industrikoncernen Silver & Stål Enterprises AB.

Vi har varit aktiva inom sjukhussektorn i över 40år och har genom åren utvecklat en rad innovativa produkter och lösningar. Vårt stora engagemang för kvalité finns där i allt vi gör vilket inte minst speglar sig i våra högkvalitativa produkter.

Vårt huvudfokus är intern sjukhus och apoteks logistik med produkter inom förvaring, godstransport, patienttransport och inredning. Vi arbetar med så väl standard sortiment som specialanpassat för att du som kund ska få den lösningen som är optimal för dig.

Vår vision är att vara en pålitlig leverantör till sjukvården och vara det självklara alternativet när det handlar om internlogistik. Vi är innovativa och försöker alltid finna lösningar på problem och lösningar som underlättar i ditt arbete.

MediCar

Vår sängtransportör är en nyutveckling där fokus är att kunna transportera alla sjukhussängar och bårvagnar som finns på marknaden.

MediCarGo

Hela systemet tillverkas i en robust helsvetsad konstruktion vilket ger en mycket lång livslängd med låga underhållskostnader.

MediCab

MediCab är ett skåpssystem som kan anpassas till många olika funktioner, för så väl torkning som uppvärmning och förvaring.

MediClean

MediClean är ett demonterbart inredningssystem som är speciellt framtaget för områden där det finns höga hygienkrav.

Här kan du ladda ner vår broschyr

Jag vill veta mer, kontakta mig!